Over Insal

Insal is een unieke speler op de markt dankzij meer dan 30 jaar ervaring in zowel hardware als software. Dankzij onze uitgebreide kennis over alle bestaande betaalsystemen, automaten, kiosken en zuilen, kunnen wij u de best mogelijke oplossing aanbieden gebaseerd op uw unieke organisatie.

Onze software wordt volledig in huis ontwikkeld door een uitgebreid team van developers van het moederbedrijf Alfa-Zet Systems, en kan tevens op maat worden geschreven of aangepast. Zo beantwoorden onze oplossingen steeds aan de noden van uw bedrijf of organisatie.

Door onze uitgebreide kennis van alle mogelijke beschikbare toepassingen, cloud-based of gehost op uw eigen server, kunnen wij uw unieke situatie samen analyseren en u de best mogelijke oplossingen voorstellen.

Ook in hardware hebben wij een uitgebreide keuze ter beschikking en zullen wij u de kiosk, zuil of automaat aanbieden die het best aansluit bij uw noden en situatie.

Wij staan voor een 'mix en match' strategie, hetgeen wil zeggen dat al onze software kan draaien op alle hardware, waardoor u een uiterst gepersonaliseerde en unieke oplossing kan verwachten, volledig op uw organisatie afgestemd en dit
van A tot Z!

Over Insal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x